Beste bezoeker,

laat gerust een woordje achter

in ons Gastenboek of op onze Facebook pagina.


Reservaties graag via de contactpagina.

For reservations, please use the contact page.

naam:
reactie:
typ uw verzendcode : 2409
verzenden:Sisse Super leker , en toffe chef . Wij komen zeker eens terug!!!
Sisse Tot vanavond ,aanrader van chef Olivier. Mvg Sisse
Jess Polakoff Hello We are visiting from the USA to see the Ronde van Vlaanderen We are a group of 4 people. We could arrive on any dates April 4-13
Keith Gardiner I would like to make a reservation for the 14th or 15th of February any time after 7pm.
Keith Gardiner I would like to make a reservation for the 14th or 15th of February any time after 7pm.
vera en co hebben zaterdagavond superlekker gegeten, alles heel mooi en origineel gebracht, vooral "sigaar".Heel tof concept om je zelf van drank en brood te bedienen.Hebben ineens voor tweede maal gereserveerd, kijken er al naar uit.
goewie tot vanavond ... ben heel nieuwsgierig! :-)
wim De Pessemier Ik kom de ervaring meemaken binnenkort
van den eynde was het zeer lange wachten op een tafeltje meer dan waard.Wat een verademing ,super lekker eten in een ongekunstelde sfeer.ABSOLUTE TOP IN ANTWERPEN
Frans en Lia Smits Het was voor de zoveelste keer dat we konden genieten van de culinaire gerechten waarmee Marc ons steeds weer verrast. De subtiele smaak en de presentatie van de gerechten zijn steeds weer top en van een hoog niveau. Iedere keer als we in Antwerpen komen gaan we graag weer eten in zijn restaurant.
De Wulf Van Meervelde Dankzij uw inzet hebben we een onvergelijke gouden jubilee gehad.......... het had niet perfecter kunnen zijn....... namens al onze gasten. BRAVO EN BEDANKT MARK.
Jürgen & Annemie Het is de eerste keer dat ik mij waag aan een "recensie" voor een restaurant maar de ervaring van gisteren was zo ongelooflijk dat ik niet anders kan dan een zeer grote pluim op de koksmuts te steken van de chef. De dame blanche van de chef was on-ge-loof-lijk lekker en lag in de lijn van het ene na het andere bord vol smaaksensaties! Liever zou ik dit adres geheim houden want prijs-kwaliteit is dit echt onwaarschijnlijk.
Stefaan Meulyzer Heel erg lang geleden dat ik nog zo lekker gegeten heb! Originele en zeer mooie presentatie, perfecte bereiding, gezellige sfeer! Dit restaurant kan zich wat mij betreft meten met etablissementen als nuance, pure C, ... Hier kom ik terug zodra de chef het me toelaat!
Peter Vergauwen Ik sluit mij voledig aan bij de reactie van Top Chef Dirk De Beule. Zeker méér dan een ster waard !!!!
An & Tom Heerlijke verjaardagsdiner beleefd. Het voorgerecht was zoals steeds een waar kunstwerk! Ook zoals steeds een bitterzoete keuze moeten maken tussen de hoofdgerechten. Chef, misschien een idee voor de toekomst: een gang extra zodat we van het vlees- én visgerecht kunnen proeven! De buikpijn neem ik er graag bij.
De Beule Dirk Gewoonweg supper.Prachtige presentatie van de borden,schitterende wijnen,gezellig om zitten. Een ster waard als get mij vraagt. Top !!!
lauwers en familie De absolute top "prijs-kwaliteit" in Antwerpen. Reeds een tiental keer de kans gehad om door de chef verzorgd te worden : telkens verrassend en uitermate lekker. Ook de steeds nieuwe keuze van uitstekende en betaalbare wijnen, met uitstekende begeleiding, maken het feestje rond.
Karen Blereau Zó lekker, origineel, gezellig, meer dan redelijk van prijs,..... heb meteen voor 2de keer gereserveerd!
stien en dirk zelfs 2de keer TROEF!!lekkere,smaakvolle,fijne, gerechtjes,met liefde bereidt en op eigenwijze manier geserveerd! ondanks de hitte, een heerlijk tafelmoment
Andrea Als verjaardagskado hier terecht gekomen, wat een zalig mooie belevenis !! Merciekes & hopelijk tot (vlug) weerziens, ik verheug me al.. !
Danielle & co Alweer heerlijk gegeten, uniek concept, je zou het bijna voor jezelf willen houden dus... alvorens we ons zouden bedenken ;-) een superadresje voor culinaire verwennerij!
Chris Met de vriendinnen op stap geweest en hier eerst gegeten en blijven plakken. Heel tof. Lekker gegeten en gedronken. Super
Marc Super lekker gegeten. Telkens opnieuw verrassend. Fijne gerechtjes met lekkere wijnen. Wij komen zeker terug!
Chris Rutten Heb hier een verjaardagsfeestje mogen meemaken van mijn beste vriendin en het was super - buitengewoon lekker eten en leuk gezelschap dat zullen we nog lang in ons geheugen houden
Herman Het restaurant en zijn chef blijven verrassen. Het concept is uniek. Door het aanbieden van zijn dagmenu slaagt de chef erin steeds superverse smaakbommetjes te voorschijn te toveren. De presentatie mag er ook altijd zijn, vaak met een knipoog, met veel gevoel voor humor. Het dagmenu is geen beperking maar eerder een schitterende uitdaging. Wil je à la carte eten of wens je bediening door een kelner aan tafel, dan ga je beter elders. Hou je van een verrassing, dan wordt je hier telkens verwend. De prijs is scherp, maar daarvoor moet je dan zelf ook "wat meewerken". Het fijne werk is voor de chef, een glas nemen doe je zelf. En ook de babbel bij het koffieapparaat kan leuk zijn. We zijn er met 4,8 en 12 geweest. Nooit een opmerking gehad, alles verloopt vlot en iedereen wordt tegelijk bediend. Leuke commentaren van gasten die er bij waren. Een blijvende aanrader.
Annie Wij hielden hier ons familiefeestje en werden fantastisch verwend met heerlijk eten en zalige wijnen! Zelfs de 78+sers hebben er super van genoten! Bedankt aan de chef-kok!!
Rik en Rita Met ons kaarterspotje wilden we eens iets anders...en hebben dat ook gevonden!Super plezant, verrassend, democratisch, origineel en... vooral héél lekker! Proficiat!
Ivo/Gemma/Annick/Vero/Olli/Ruud Goed gelachen bij plezante gerechten: een must voor wie graag eens wat anders wil. (meer mogen we daarom niet verklappen) Wij zeggen het voort maar komen ook zelf terug!
walter Ben gewend om te tafelen in top restaurants,als je eens een ander concept van op restaurant gaan wil ervaren is dit een dikke aanrader.Hetgene op de borden verschijnt is gewoon top niveau.De wijnen zijn verassend.
Nancy Ik ben nog steeds aan het nagenieten van het etentje van gisteren, het was gewoonweg zalig. Zonder enige twijfel, mijn lekkerste verjaardag ooit. Een echte aanrader voor wie er nog niet is geweest, jullie missen iets!
Thierry Vanhoucke Gezocht en gevonden: TOP concept... **Keuken en dito wijnkeuze aan zeer democratische prijs...Schitterend: Wij komen zeker terug. Groetjes
Thierry Vanhoucke Gezocht en gevonden: TOP concept... **Keuken en dito wijnkeuze aan zeer democratische prijs...Schitterend: Wij komen zeker terug. Groetjes
ieke koken is hier een Kunst.het is meer dan eten alleen. proficiat !!!
Treeske fantastisch, blij dat er zo eens een nieuw concept is, ik heb ervan genoten
Willem D. Proficiat met jullie nieuwe zaak en nieuw concept!!! Kwaliteit aan die prijs is ver te zoeken.... Is echt een adres om te ontdekken.... Wij komen zeker terug...
Ernest Bijzonder lekker gegeten, met gevoel voor goede smaak en orginaliteit. Dat, terwijl ik niet vaak bijvoeglijke naamwoorden gebruik... Een heel plezierige avond gehad, bijzonder.
ann heel leuk adresje! ongedwongen met lekker eten! best een tof idee dat we zelf onze dranken konden nemen! wij komen zeker terug.
Ludo Een mooi zaakje op een boogscheut van het tropisch instituut.
Werner Dupont Veel succes met de nieuwe zaak